Social Enterprise Day 2022

YSE

[minti_image img=”18886″ align=”center”]

We bevinden ons in zeer dynamische tijden. Organisaties zijn op zoek naar hun echte bestaansrecht en zijn genoodzaakt om continu nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Deze veranderingen vragen om andere competenties, frisse kennis en om een nieuw soort leiderschap. YSE helpt organisaties met het ontwikkelen van hun leiders van de toekomst middels uitdagende traineeships. Onze klanten vragen ons voor

 • Toegang tot toptalent
  Door met YSE samen te werken hebben ze de toegang tot briljante Young Professionals die samen met hen de uitdagingen van hun organisatie te lijf gaan.
 • Succesvolle invulling van functies en projecten
  De YSE-ers vervullen functies of brengen projecten tot een succesvol resultaat. De ene keer als projectleider, de andere keer als project management officer bij een groot project. Onze opdrachtgevers scoren de prestaties van YSE-ers met een rapportcijfer van 8,4 gemiddeld.
 • De 4 V’s van YSE
  De YSE Young Professionals zorgen voor verandering, vernieuwing, verjonging en versnelling. Zij weten opdrachtgevers, collega’s en andere betrokken stakeholders mee te nemen in hun verfrissende blik.
 • Vergroten van aantrekkingskracht
  Door met YSE samen te werken, komt de organisatie positief in the picture te staan. Dit biedt gelegenheid om bij Young Professionals het imago als een aantrekkelijke werkgever te tonen en hen te binden als consument.

Geplaatst

in

door

Tags: