Social Enterprise Day 2022

Kirkman Company

[minti_image img=”18533″ align=”center”]

Kirkman Company transformeert organisaties

Wij zorgen voor succesvolle transformaties van publieke en private organisaties. Op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders: klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. Of het nu gaat om de uitdagingen van vandaag of de kansen van morgen, binnen een afdeling of voor de organisatie als geheel. Omdat het altijd beter kan of omdat het soms écht anders moet.

Wij zijn B Corp gecertificeerd en strategisch partner van B Lab Europe. Het helpt ons in onze eigen relevantie en is een inspiratie voor de organisaties die we transformeren. We maken hiermee deel uit van een internationaal netwerk van organisaties die naast winst ook een hoge standaard voor sociale en ecologische impact, verantwoording en transparantie nastreven.

2 juni verwelkomen wij je graag in de Kirkman Lounge – Lab Transforming large organizations.

  • Transformation of large organisations: Steeds meer organisaties geloven in de business impact van meervoudige waardecreatie. Een dergelijk transformatie vraagt om visie en leiderschap. In deze sessie geven we jou concrete aanknopingspunten & best practices die helpen om op een andere manier naar je bedrijfsvoering te kijken. Graag nodigen we je uit om je hier door te laten inspireren en te verkennen welke (business) kansen er liggen voor jouw organisatie, welke transformatie dit teweeg kan brengen en wat dit van jou vraagt.
  • Hoe wordt jouw organisatie 100% relevant voor alle stakeholders?: Een Social Enterprise is een organisatie die 100% relevant is voor al haar stakeholders. Hierbij wordt de impact van de bedrijfsvoering vanuit verschillende stakeholder perspectieven bezien: klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders. In deze interactieve sessie gaan wij in gesprek hoe jij relevant kan worden voor iedere stakeholder.
  • Circular Game: Door het spelen van de Circular Game, een spel ontwikkeld door Kirkman Company, maar je op een creatieve manier kennis met de concepten van de Circulaire Economie. Daarnaast geeft het spel je inzicht in de veranderopgave t.a.v. circulariteit en de complexiteit hiervan voor de organisatie en omgeving.
[minti_image lightbox=”” align=”center”]
[minti_image lightbox=”” align=”center”]

Geplaatst

in

door

Tags: