Social Enterprise Day 2022

Kaliber

[minti_image img=”18911″ align=”center”]
Kaliber Interactive – Making sense for future-proof brands
Kaliber is een creatief bureau voor intensieve interactie tussen mens en merk. We helpen merken starten, groeien en innoveren. Door creativiteit, technologie en data samen te brengen ontwikkelen we doelgerichte online communicatie, meestal met offline ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor strategie, concept, creatie en online marketing van campagnes, maar ook voor de ontwikkeling van sites en apps, digitale én fysieke installaties.
Wat ons kenmerkt is onze ‘ontdekkingsdrift’, dat is nieuwsgierigheid in het kwadraat. We hebben een ontembare drang om de wereld om ons heen te verkennen. Met eigen projecten onderzoeken en experimenteren we om de grenzen van ons vakgebied te verleggen. Opgedane inzichten passen we met realiteitszin toe op de vraagstukken van onze opdrachtgevers. ‘Making sense for future-proof brands’ noemen we dat.
Ons werk is erkend met nominaties en prijzen bij SpinAwards, Dutch Interactive Awards, SJP, Grand Prix Content Marketing, Eurobest, Lovie Awards, Epica, Pixel Awards, ADCN en Werf&.
We werken voor opdrachtgevers als: VELUX, Bol.com, OGD ICT diensten, Wageningen University, Independer, Escher in het Paleis, Centraal Museum, Veteraneninstituut, Milieudefensie en de Rijksoverheid.
[minti_image lightbox=”” align=”center”]
[minti_image lightbox=”” align=”center”]

Geplaatst

in

door

Tags: