Social Enterprise Day 2022

ConsultingKids

[minti_image img=”18898″ align=”center”]

Verfrissende oplossingen voor volwassenvraagstukken gebaseerd op de inspirerende ideeën van kinderen

ConsultingKids maakt het mogelijk om kinderen mee te laten denken over complexe organisatie- en maatschappelijke vraagstukken. In zowel Nederland, als Uganda, Tanzania en Nigeria.

Het wereldbeeld van kinderen is anders dan dat van volwassenen. Kinderen zijn onbevooroordeeld, stellen vragen die wij als volwassenen niet durven stellen en komen met gedachten die niet bij ons opkomen. ConsultingKids boort deze andere manier van denken aan; Geïnspireerd door de verfrissende ideeën van kinderen komen we tot oplossingen die organisaties en onze samenleving verder helpen.

Thema’s voor vraagstukken variëren van ‘bedrijfsstrategieën’ tot ‘armoedebestrijding’ en van ‘productontwikkeling’ tot ‘governance van regionale samenwerking’. Bepaald geen kinderachtige vraagstukken dus en een advies waar je mee verder kunt!

Hierbij reiken we kinderen methoden en technieken van gerenommeerde adviesbureaus en bekende managementboeken aan, die vertaald zijn naar hun belevingswereld. Zo leren we kinderen probleemoplossende vaardigheden die velen van ons pas later in ons werkende leven meekrijgen, maar graag al veel eerder hadden willen weten…

Voor meer informatie zie de website www.ConsultingKids.nl 

[minti_image lightbox=”” align=”center”]
[minti_image lightbox=”” align=”center”]

Geplaatst

in

door

Tags: