Social Enterprise Day 2022

Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs (‘BvdV’)

[minti_image img=”18822″ align=”center”]

Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs

BvdV heeft alle kennis en ervaring in huis voor ondernemers.

Semco-stijl

In 2006 besloten de oprichters, met toen 10 jaar ervaring binnen de ‘traditionele advocatuur’, het totaal anders te doen. BvdV is gebaseerd op de Semco-stijl; de managementfilosofie van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler. Vertrouwen en openheid zijn de sleutelwoorden, terwijl traditionele bedrijven veelal zijn gebaseerd op controle. In onze kun je niet alles controleren en moet je dat ook niet willen. Vertrouwen dat mensen het beste uit zichzelf halen levert de organisatie en haar cliënten veel meer op.

Organisatie

BvdV is voor haar medewerkers – organisatorisch en financieel – volledig transparant. Iedere medewerker heeft zicht op en zeggenschap over de koers van de organisatie. Het organisatiemodel waarborgt vernieuwing en continuïteit voor kantoor en cliënten.

“Door deze bedrijfsvoering zijn de kosten laag en is de betrokkenheid hoog. De tarieven kunnen laag worden gehouden en het ondernemerschap draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening.”

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede balans tussen privé en werk onmisbaar is voor de creativiteit, het ondernemerschap en de wetenschappelijke kwaliteit. Een vierdaagse werkweek is bij ons het uitgangspunt. Iedere medewerker bepaalt daarbij zelf zijn of haar salaris en alle medewerkers zijn feitelijk ondernemer. Door deze participatieve bedrijfsvoering zijn de kosten laag en is de betrokkenheid hoog. Ook de cliënt profiteert hiervan.

B Corp

Door onze transparante en inclusieve bedrijfsvoering is BvdV officieel B Corp gecertificeerd. Met deze certificering maakt BvdV onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van (ook beursgenoteerde) bedrijven die ongewoon ondernemen.

BvdV is de trotse winnaar van de nationale Award Goede Praktijken 2016. “Door het ontbreken van managementlagen kunnen er snel beslissingen worden genomen en zorgt het voor een breed draagvlak onder de werknemers. Het verzuim is laag, het werkplezier hoog en het bedrijf financieel gezond.”

[minti_image lightbox=”” align=”center”]
[minti_image lightbox=”” align=”center”]

Geplaatst

in

door

Tags: