Social Enterprise Day 2022

Vacature Stage Kirkman Company

Ben jij een ambitieuze student die zich wil vastbijten in verschillende thema’s binnen de Circulaire Economie?

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Voor een meewerkstage van 4-6 maanden zijn wij per direct op zoek naar een student die zich vastbijt in vraagstukken over de Circulaire Economie.

Wie wij zoeken…
Wij zoeken een derde- of vierdejaars WO student met een relevante studieachtergrond en met interesse voor zowel het consultancy-vak als de Circulaire Economie. Een student die tot de top van zijn of haar lichting behoort en voor wie termen als bedrijfseconomie, organisatiestrategie, nieuwe businessmodellen, circulariteit en social impact vertrouwd terrein zijn. We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken en handelen. Je bent ambitieus en hebt je studie gecombineerd met diverse nevenactiviteiten. Je bent toegankelijk en scherp en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.

Wat ga je doen…
Wij zoeken een fulltime meewerk stagiair die geïnteresseerd is in de kansen van de Circulaire Economie voor het bedrijfsleven. Tijdens jouw stageperiode werk je samen met onze experts op het gebied van de Circulaire Economie. Zo werk je mee aan case studies, je organiseert expertbijeenkomsten over de dit thema en je draagt actief bij aan verdere kennisontwikkeling binnen Kirkman Company.

Wat we jou bieden…
De lat ligt hoog bij Kirkman Company. Tijdens je meewerkstage doe je ervaring op in het consultancy-vak en werk je samen met ervaren consultants. Je wordt niet ingezet voor klanten, maar wij nemen je graag mee in ons vak en onze passie. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij bieden je een stagevergoeding van € 400 per maand.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Floor van der Zalm via recruitment@socialenterprisedays.nl

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!


Geplaatst

in

door