Social Enterprise Day 2022

Ambitieuze transformatie consultant circulaire economie

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Passen wij bij elkaar?
Ben je werkzaam als extern adviseur of consultant? En ben je toe aan een volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie waar meer ruimte is voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.

Wat wij zoeken
Je hebt een aantoonbaar relevante werkervaring als consultant in een projectmatige rol op het gebied van de circulaire economie en circulaire businessmodellen. Je beschikt over een verfrissende kijk op wat de circulaire economie betekent voor de inrichting en het functioneren van organisaties in de toekomst. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van een circulaire visie en strategie en het ontwerpen en implementeren van een circulair businessmodel. Je hebt je onderscheiden in het inventariseren van kansen en belemmeringen van interne en externe stakeholders en het opzetten van samenwerking met stakeholders in de keten. Ervaring met het inventariseren, meten en analyseren van materiaalstromen is een pré.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

  • je hebt 3 tot 8 jaar relevante werkervaring als consultant met aantoonbare expertise op het gebied van de circulaire economie en circulaire businessmodellen;
  • je hebt academisch werk- en denkniveau en bent eerder een bedrijfskundige dan specialist;
  • je staat als consultant voor excellente project delivery;
  • je beschikt over een gezond commercieel gevoel én relevant netwerk: je bent in staat dit om te zetten in duurzame klantrelaties én opdrachten;
  • je beschikt over een groot inlevingsvermogen en kunt je aanpak en stijl aanpassen aan de situatie;
  • je hebt een overtuigende positieve uitstraling en werkt vanuit een ‘can do’ mentaliteit;
  • je bent authentiek en geniet er van om anderen te laten excelleren.

Wat wij jou bieden
Een inspirerende en ondernemende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en ambities. Je maakt deel uit van een hecht, ambitieus en professioneel team waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. ​Wij bieden je een uitdagende omgeving met fantastische opdrachten. Samen met onze klanten werken we aan sociale en maatschappelijke impact, waarbij we het vaak net even anders doen. En natuurlijk bieden we je een goed basissalaris plus winstdeling. Daarnaast behoren mobiliteit, laptop en telefoon tot de arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Floor van der Zalm via recruitment@socialenterprisedays.nl

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!


Geplaatst

in

door