Social Enterprise Day 2022

Vacature Stage Kirkman Company

Ben jij die talentvolle masterstudent die bij ons gaat afstuderen?

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Passen wij bij elkaar?
Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Dan horen wij graag van jou.

Wat wij zoeken
Wij verwachten een universitair student met bovengemiddelde cijfers die affiniteit heeft met zowel het consultancy-vak als met één of meer van onze expertisegebieden. Je bent ambitieus en hebt je studie gecombineerd met diverse nevenactiviteiten. Je bent toegankelijk en scherp en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Je hebt je ego niet nodig, want je gelooft in samenwerken. Daarnaast ben je bereid om met enige regelmaat de mouwen flink op te stropen en kun je met collega’s genieten als het resultaat er is.

Wat wij jou bieden
De lat ligt hoog bij Kirkman Company. Bij ons combineer je een afstudeerstage met werkzaamheden voor consultants en ons dynamische advieswerk. Je wordt niet ingezet voor klanten, maar wij nemen je graag mee in ons vak en onze passie. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. Wel verwachten we van je dat wat je uiteindelijk aflevert relevant en bruikbaar is voor onze dienstverlening aan klanten. Wij bieden je een serieuze stagevergoeding. We zijn daarom ook op zoek naar de absolute top.

Heb je interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Floor van der Zalm via recruitment@socialenterprisedays.nl

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!


Geplaatst

in

door

Tags: