Social Enterprise Day 2022

Vacature Stage Kirkman Company

Wij zoeken een getalenteerde student ‘data analyse en digitale toepassingen’

Ondernemend | verbindend | gepassioneerd | eigen…wijs | no guts, no story | non-ego

Voor een werkstage van 6 maanden zijn wij per direct op zoek naar een WO student met een IT-gerelateerde studie.

Wat ga je doen
Wij zoeken een stagiair (full time) die de komende 6 maanden ons management team zal helpen bij de verkenning van digitale toepassingen in organisatieontwikkeling. Je gaat ons relevante inzichten geven in partijen en toepassingen op de terreinen van data en dataverwerking. Daarnaast geef je ons inzicht in hoe grote bedrijven omgaan met data-analytics.

Wie wij zoeken
We zoeken een student die met zijn IT-gerelateerde studie tot de top van zijn of haar lichting behoort. En voor wie de thema’s informatievoorziening, dataverzameling & analytics, online en technologische toepassingen vertrouwd terrein zijn We verwachten een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit in denken.

Wat wij je bieden
Kirkman Company zorgt voor een inspirerende en uitdagende omgeving waarin je veel kan leren en een stagevergoeding van €400 per maand.

Herken jij je hierin?
Stuur dan je CV en motivatie naar Floor van der Zalm via recruitment@socialenterprisedays.nl

 


Geplaatst

in

door

Tags: